transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Pe 22 noiembrie 2011, Gala Premiilor eCommerce va fi transmisa live pe ~ internet prin ceea ce organizatorii denumesc cea mai complexa transmisiune live din ~ internetul romanesc. Gala Premiilor eCommerce, aflata la cea de-a sasea editie anul ~ acesta, ...

Omul din publicitate Schneider Electric - scor record in Topul 100 al celor mai sustenabile corporatii, realizat de Corporate Knights Schneider Electric - scor record in Topul 100 al celor mai sustenabile corporatii, realizat de Corporate Knights

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei si automatizări, a fost recunoscut din nou drept una dintre cele mai sustenabile corporatii din lume, ocupând locul 12 în clasamentul general si prima pozitie în...

citeste mai mult
Omul din PR Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016 Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016

Carrefour a decis, împreună cu partenerii sociali, cresteri salariale pentru 95% dintre angajatii săi de bază din magazine. Decizia, luată împreună cu sindicatele si reprezentantii angajatilor din magazine, face parte din noua strategie...

citeste mai mult
EditorialAnaliza Tradeville: Randamente pozitive in 2016 din active de refugiu si investitii inverse pe bursele de actiuni Analiza Tradeville: Randamente pozitive in 2016 din active de refugiu si investitii inverse pe bursele de actiuni

Într-un an marcat de incertitudine, pe fondul îngrijorărilor legate de China, probabilitatea unui picaj abrupt al burselor de actiuni din Europa si Statele Unite creste pe zi ce trece. Prin urmare, activele de refugiu traditionale precum...

citeste mai mult
Noutati
Sympathyflowers.ro ajuta sufletele indurerate sa onoreze memoria celor dragi trecuti in nefiinta
Un cadou deosebit de rezistent - Guest Post
GPeC 2011 si LTV.ro realizeaza cea mai complexa transmisiune live din .ro

GPeC 2011 si LTV.ro realizeaza cea mai complexa transmisiune live din .ro

Pe 22 noiembrie 2011, Gala Premiilor eCommerce va fi transmisa live pe internet prin ceea ce organizatorii denumesc "cea mai complexa transmisiune live din internetul romanesc".

Gala Premiilor eCommerce, aflata la cea de-a sasea editie anul acesta, reprezinta evenimentul etalon pentru magazinele online din Romania, dar si un reper pentru utilizatorii acestora datorita standardelor ridicate pe care Gala le impune prin intermediul competitiei. 

Transmisiunea live a acestui eveniment este organizata si pusa in practica de catre LTV.ro, televiziunea online care isi propune sa adapteze modul in care se produce continutul video la noul mediu al Internetului.

Astfel, echipa LTV.ro dedicata acestei transmisiuni live va numara 15 persoane care vor fi active in locatia evenimentului, la Crystal Palace Ballrooms. Vor fi produse 10 ore de transmisiune live neintrerupta pe parcursul zilei, iar filmarea se va face cu 8 camere video din 5 setup-uri de transmisiune diferite.

Deoarece Gala Premiilor eCommerce 2011 are doua parti distincte (Conferintele GPeC si festivitatea de premiere) care se defasoara in sali diferite, intregul echipament de transmisie va fi relocat la mijlocul evenimentului, ceea ce reprezinta o provocare organizatorica pentru echipa de emisie.

In pauzele dintre segmentele evenimentului precum si inainte de inceperea acestuia, echipa LTV.ro va transmite discutii interesante cu specialisti din domeniul online precum si cu participantii la competitie, proprietarii magazinelor online. Dupa decernarea premiilor vor fi transmise interviuri "la cald" cu castigatorii premiati in cadrul Galei.

Toate aceste discutii si interviuri se vor desfasura in spatii special amenajate de tip mini-studio (setup-uri). In cadrul evenimentului vor exista 3 astfel de setup-uri speciale.

Un element inedit va fi si transmisiunea live a "covorului rosu", transmisiune care va fi comentata inclusiv din sala Galei de catre un reporter mobil.

Materialul video produs si transmis live de catre LTV.ro nu va fi distribuit in mod exclusiv, ci va putea fi retransmis live gratuit de catre site-urile romanesti pe baza de acreditare data de organizatori.

Organizatorii ofera si 3 invitatii VIP cu acces in backstage. Astfel, cei 3 castigatori care isi doresc sa participe la eveniment, nu numai ca vor avea asigurate locuri tip VIP in salile evenimentului, dar vor avea acces neingradit in backstage si vor putea discuta cu organizatorii, cu invitatii sau vor putea vedea echipa de transmisie live in actiune.

"LTV.ro ne-a surprins extrem de placut prin complexitatea intregului proiect de transmisie live a Galei Premiilor eCommerce. Am ramas mut de uimire cand am vazut schitele si graficele setup-urilor, amplasarea camerelor de filmat sau cand am aflat ca 15 persoane din stafful televiziunii se vor ocupa de transmisie. E un proiect urias, iar cei care nu vor putea fi prezenti in sala – desi vor pierde sansa de a cunoaste si dialoga cu specialistii prezenti – pot urmari intreg evenimentul live intr-o maniera deosebita pentru online-ul romanesc", declara Andrei Radu, organizatorul Galei Premiilor eCommerce.

"Pentru noi este un eveniment deosebit de important deoarece aceasta transmisiune solicita foarte mult abilitatile noastre organizatorice. O televiziune online nu are si nu trebuie sa aiba dotarile unei televiziuni clasice. In acelasi timp, pe ecran lucrurile trebuie sa se vada cel putin la fel de bine ca la orice televiziune. Aceasta este miza noastra", au declarat oficialii LTV.ro.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTpromo