transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Teddy Bear Hospital este singura clinica unde copiii îsi pot aduce papusile ~ pentru un consult medical de specialitate.   Perceptia asociata medicinistilor este în ~ general usor distorsionata: sunt vazuti ca oameni cu sânge rece, ...

Omul din publicitate Schneider Electric - scor record in Topul 100 al celor mai sustenabile corporatii, realizat de Corporate Knights Schneider Electric - scor record in Topul 100 al celor mai sustenabile corporatii, realizat de Corporate Knights

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei si automatizări, a fost recunoscut din nou drept una dintre cele mai sustenabile corporatii din lume, ocupând locul 12 în clasamentul general si prima pozitie în...

citeste mai mult
Omul din PR Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016 Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016

Carrefour a decis, împreună cu partenerii sociali, cresteri salariale pentru 95% dintre angajatii săi de bază din magazine. Decizia, luată împreună cu sindicatele si reprezentantii angajatilor din magazine, face parte din noua strategie...

citeste mai mult
EditorialAnaliza Tradeville: Randamente pozitive in 2016 din active de refugiu si investitii inverse pe bursele de actiuni Analiza Tradeville: Randamente pozitive in 2016 din active de refugiu si investitii inverse pe bursele de actiuni

Într-un an marcat de incertitudine, pe fondul îngrijorărilor legate de China, probabilitatea unui picaj abrupt al burselor de actiuni din Europa si Statele Unite creste pe zi ce trece. Prin urmare, activele de refugiu traditionale precum...

citeste mai mult
Noutati
Sympathyflowers.ro ajuta sufletele indurerate sa onoreze memoria celor dragi trecuti in nefiinta
Un cadou deosebit de rezistent - Guest Post
Lowe PR a adoptat campania Teddy Bear Hospital

Lowe PR a adoptat campania Teddy Bear Hospital

Teddy Bear Hospital este singura clinica unde copiii îsi pot aduce papusile pentru un consult medical "de specialitate".

 

"Perceptia asociata medicinistilor este în general usor distorsionata: sunt vazuti ca oameni cu sânge rece, care manânca sandwich-uri în salile de necropsie ... Ei bine, iata-i, sensibili, frumosi, preocupati. Merita tot suportul!", a declarat Hortensia Nastase, Managing Director Lowe PR, multumindu-le colegilor de la Gala Societatii Civile pentru initiativa Adopta un ONG.

Campania Teddy Bear Hospital este un proiect de Sanatate Publica, adresat copiilor între 3 si 6 ani si îsi propune sa învinga frica acestora în ceea ce priveste doctorul si vizita la spital.

Programul atinge practic doua obiective: acela de a produce o schimbare de perceptie în rândul copiilor si a viitoarelor generatii cu privire la medici si spitale si în al doilea rând, acela de a le oferi viitorilor doctori posibilitatea de a interactiona cu micii pacienti si de a-i intelege mai bine.

"Teddy Bear Hospital este una dintre cele mai europene campanii din România, în momentul de fata, un program care ne flateaza si ne demonstreaza ca am atins un prag esential, acela în care ne preocupa si altfel de probleme în afara situatiilor extreme, dramatice", a adaugat Manuela Zidaru, Senior Corporate Officer Lowe PR.

Mecanismul de activare a campaniei are la baza ideea unei experiente empatice; copiii sunt pusi fata în fata cu viitorii medici, care îi abordeaza de aceasta data pe micuti nu în calitate de pacienti, ci din postura de "parinti" ai jucariilor lor.
Astfel, micutii devin "parintii" jucariilor preferate, în timp ce studentii la medicina joaca rolul doctorilor Teddy ce le examineaza si le recomanda tratamentele adecvate.

Spitalul Teddy Bear poate fi amenajat în diverse locatii din 8 orase mari (în corturi amplasate în centrele oraselor, în salile de sport ale scolilor, în holurile gradinitelor). Media de pacienti consultati în doua zile într-un Spital Teddy Bear este de 400 de papusi.

"Când esti student la medicina, cea mai frumoasa arie de practica este, fara doar si poate, pediatria. Cu totii iesim de la aceste stagii transpusi. Ar trebui sa asistati la un asemenea curs ca sa întelegeti câta candoare si câta emotie se investeste în relatia medic – pacient copil".

"Proiectul Teddy Bear Hospital este mai mult decât o simpla campanie, este un refugiu pentru noi toti. Suntem entuziasmati ca am fost adoptati de Lowe PR si asteptam cu mare interes opiniile si propunerile specialistilor cu privire la perspectivele campaniei", a declarat Andrei Dumitrescu, membru SSMB si coordonator al proiectului, alaturi de Alma Stancu.

Într-o prima etapa, Lowe PR va investi în capitalul de imagine al campaniei în vederea pozitionarii brandului "Teddy Bear Hospital" în mintea publicului român.

Ulterior, actiunile de PR vor fi directionate atât catre implementarea efectiva a programului (suport de BTL) cât si catre stimularea interesului si dorintei de adeziune a publicului tinta.

Nu în ultimul rând, se va încerca mobilizarea unui numar cât mai mare de actori comerciali, clienti ai agentiei sau nu, în vederea sustinerii programului.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTpromo