transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

La sase luni de la intrarea pe piata din Romania, noua echipa ~ Wunderman gestioneaza deja un portofoliu puternic de clienti: Brown-Forman, Danone, Elmec, Philip ~ Morris, Procter&Gamble, LG, Tabu.  Incepand cu 1 decembrie 2007, este activa in ...

Omul din publicitate Schneider Electric - scor record in Topul 100 al celor mai sustenabile corporatii, realizat de Corporate Knights Schneider Electric - scor record in Topul 100 al celor mai sustenabile corporatii, realizat de Corporate Knights

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei si automatizări, a fost recunoscut din nou drept una dintre cele mai sustenabile corporatii din lume, ocupând locul 12 în clasamentul general si prima pozitie în...

citeste mai mult
Omul din PR Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016 Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016

Carrefour a decis, împreună cu partenerii sociali, cresteri salariale pentru 95% dintre angajatii săi de bază din magazine. Decizia, luată împreună cu sindicatele si reprezentantii angajatilor din magazine, face parte din noua strategie...

citeste mai mult
EditorialAnaliza Tradeville: Randamente pozitive in 2016 din active de refugiu si investitii inverse pe bursele de actiuni Analiza Tradeville: Randamente pozitive in 2016 din active de refugiu si investitii inverse pe bursele de actiuni

Într-un an marcat de incertitudine, pe fondul îngrijorărilor legate de China, probabilitatea unui picaj abrupt al burselor de actiuni din Europa si Statele Unite creste pe zi ce trece. Prin urmare, activele de refugiu traditionale precum...

citeste mai mult
Noutati
Sympathyflowers.ro ajuta sufletele indurerate sa onoreze memoria celor dragi trecuti in nefiinta
Un cadou deosebit de rezistent - Guest Post
Wunderman - Partnership gestioneaza un portofoliu puternic de clienti

Wunderman - Partnership gestioneaza un portofoliu puternic de clienti

La sase luni de la intrarea pe piata din Romania, noua echipa Wunderman gestioneaza deja un portofoliu puternic de clienti: Brown-Forman, Danone, Elmec, Philip Morris, Procter&Gamble, LG, Tabu.  

Incepand cu 1 decembrie 2007, este activa in Romania divizia Wunderman a grupului Y&R Brands, specializata in servicii de event marketing, consumer promotion, trade marketing, merchandising/ POSM, direct marketing, PR, interactive & new media, digital thinking.

Ileana Pescariu, Managing Partner, si Joaquin Bonilla, Executive Creative Director, coordoneaza echipa Wunderman in Romania. Aportul experientei lor in domeniu contribuie la dezvoltarea brandului Wunderman in peisajul local de publicitate.

"Am acceptat cu entuziasm propunerea primita, tinand cont mai ales de faptul ca in acest moment intreaga piata, clienti si consumatori deopotriva, simt nevoia acestui tip de servicii", a declarat Ileana Pescariu.

"In acest prim an de existenta, ne propunem sa crestem awareness-ul Wunderman pe piata din Romania, sa o convingem de calitatea serviciilor oferite si sa derulam alaturi de clientii nostri primele proiecte de comunicare digitala", a mai afirmat Ileana Pescariu, Managing Partner Wunderman/ Partnership.
 
"Expertiza Wunderman este intr-adevar foarte vasta, iar proiectele pe care le-am vazut implementate in ultimele luni de catre aceasta echipa pentru clientii nostri sunt intr-adevar iesite din comun. in plus, a avea aceasta resursa atat de aproape, ne permite noua, celor de la Y&R, sa dezvoltam rapid concepte ce pot fi implementate alternativ, clientii beneficiand astfel de idei livrate intr-un timp mai scurt, fapt ce bucura atat clientul, cat si echipele. Sunt convins ca Wunderman va continua sirul de succese in urmatoarele luni si mult timp de-acum inainte", a declarat Wojtek Jablonski, Managing Director Y&R.

Grupul Y&R ofera in Romania servicii specializate in strategie si management de brand, packaging & design, media planning & buying pentru un portofoliu ce reuneste clienti din zona de FMCG, industria farmaceutica, aparatura electronica, automobile, echipamente office, domeniul bancar, real estate, industrial, media si social, printre care se numara: Accenture, BCR, Colgate - Palmolive, Danone, Hyundai Auto Romania, LG Electronics, Premium Auto, ProMark Imobiliare, Salvati Copiii, Terapia-Rambaxy, Unicef si Xerox. Anul 2007 a adus noi proiecte si pentru subsidiarele grupului BCR, inclusiv campania de promovare a pensiilor private obligatorii.

La nivel international, divizia Wunderman a grupului Y&R Brands a fost desemnata de catre Advertising Age la finalul anului 2007 "reteaua no.1 in servicii de marketing" la aniversarea a 50 de ani in industria de publicitate. Pentru 2008, Y&R Romania isi propune dezvoltarea departamentelor existente, consolidarea relatiilor cu clientii actuali si castigarea de noi clienti in portofoliu.

In 2008, Wunderman celebreaza 50 de ani de existenta si este recunoscuta drept cea mai solida retea de servicii integrate de marketing la nivel mondial, conform Advertising Age. Infiintata in 1958 de catre Lester Wunderman, compania a fost achizitionata in anul 1973 de catre Young & Rubicam (Y&R). Cu peste 130 de birouri in 55 de tari, Wunderman continua sa defineasca noi cai de a conecta activ consumatorul si brandurile.

Crezul Wunderman este ca relationarea eficienta si de durata cu consumatorul rezulta din mesajul transmis in maniera optima la momentul optim de catre emitatorii optimi. Abilitatea de a receptiona este cheia oricarei campanii de succes. Reteaua globala Wunderman urmareste traseul de experiente parcurs de consumator prin solutiile interactive integrate pe care le propune prin domeniul de expertiza.

Y&R este una dintre agentiile lider in serviciile de comunicare de marketing si cea mai mare divizie a Y&R Brands. infiintata in 1923, este prima agentie din lume infiintata de catre un om de creatie, Raymond Rubicam. Y&R are 182 de birouri in 82 de tari. In 1993, Young & Rubicam Romania se infiinteaza sub titulatura Young & Rubicam/MediaPro.

Dupa zece ani de existenta pe piata publicitara din Romania, Y&R castiga un premiu de prestigiu la AdPrint: Agentia Anului in 2003. In acelasi an este din nou nominalizata la Campania Anului la Festivalul Golden Drum de la Portoroz. Departamentul de media al agentiei are un portofoliu de clienti internationali si locali, printre care se numara: Danone, Colgate Palmolive, Tiriac Auto Group, Xerox.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTpromo