transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

La numai 6 luni de la lansare, agentia de strategie si manifestare ~ de brand Rusu+Bortun Brand Growers are in echipa 8 membri. Agentia a ~ anuntat in primul comunicat de presa de la lansare ca are competentele ~ structurate in echipe de consultanta formate ...

Omul din publicitate Schneider Electric - scor record in Topul 100 al celor mai sustenabile corporatii, realizat de Corporate Knights Schneider Electric - scor record in Topul 100 al celor mai sustenabile corporatii, realizat de Corporate Knights

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei si automatizări, a fost recunoscut din nou drept una dintre cele mai sustenabile corporatii din lume, ocupând locul 12 în clasamentul general si prima pozitie în...

citeste mai mult
Omul din PR Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016 Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016

Carrefour a decis, împreună cu partenerii sociali, cresteri salariale pentru 95% dintre angajatii săi de bază din magazine. Decizia, luată împreună cu sindicatele si reprezentantii angajatilor din magazine, face parte din noua strategie...

citeste mai mult
EditorialAnaliza Tradeville: Randamente pozitive in 2016 din active de refugiu si investitii inverse pe bursele de actiuni Analiza Tradeville: Randamente pozitive in 2016 din active de refugiu si investitii inverse pe bursele de actiuni

Într-un an marcat de incertitudine, pe fondul îngrijorărilor legate de China, probabilitatea unui picaj abrupt al burselor de actiuni din Europa si Statele Unite creste pe zi ce trece. Prin urmare, activele de refugiu traditionale precum...

citeste mai mult
Noutati
Sympathyflowers.ro ajuta sufletele indurerate sa onoreze memoria celor dragi trecuti in nefiinta
Un cadou deosebit de rezistent - Guest Post
Zinz+Baltoiu+Uscatescu+Tudose+Nastase+Ionescu cresc echipa Rusu+Bortun Brand Growers

Zinz+Baltoiu+Uscatescu+Tudose+Nastase+Ionescu cresc echipa Rusu+Bortun Brand Growers

La numai 6 luni de la lansare, agentia de strategie si manifestare de brand Rusu+Bortun Brand Growers are in echipa 8 membri. Agentia a anuntat in primul comunicat de presa de la lansare ca are competentele structurate in echipe de consultanta formate din strateg+producator si echipe de creatie compuse din copywriter+art director.

 

Pe langa Catalin Rusu, Managing Partner & Creative Director, si Marc Bortun, Creative Partner, agentia ii are in componenta pe urmatorii:

 

Andra Baltoiu este Strategic Planner la Rusu+Bortun Brand Growers. Inainte de a veni la Rusu+Bortun, Andra a facut parte din departamentul de planning al agentiei Starcom, unde a lucrat pentru clienti precum: P&G (Bonux, Camay, Gillette, Discreet, Always, Pampers).

 

Experianta Andrei mai cuprinde si pozitia de Brand Communication Executive Balkans din cadrul Leo Burnett pe care a ocupat-o in perioada noiembrie 2006 – septembrie 2007, Andra a lucrat pe proiectele brandurilor: Bonux, Camay, KLM (Dutch airlines), 24FUN.

 

Andra a studiat la Universitatea Politehnica din Bucuresti si a absolvit, de asemenea, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii Bucuresti. Pe langa job, Andra scrie povesti fantastice si asteapta momentul potrivit sa-si puna in aplicare mai multe idei de art performance.

 

Florina Tudose este Production Manager la Rusu+Bortun coordonand productia print, audio-video, foto si web a agentiei. Florina a acumulat experienta lucrand ca producator, fie ca vorbim de productie print la Peggy Production fie de productie de film la Tandem Film sau project mangement de proiecte web la 4players web agency.

 

Florina a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice David Ogilvy din cadrul SNSPA, cu o lucrare de licenta despre arta stradala. Florinei ii plac lucrurile organizate, de la vacante pana la spoturi publicitare.

 

Francisc Zinz, noul Head of Design de la Rusu+Bortun, este un senior al pietei de publicitate din Romania, avand peste zece ani de experienta in mai multe agentii locale si multinationale. In ultima perioada, Francisc a fost Senior Art Director la Friends Advertising, Senior Art Director la Punct Advertising si Creative Director & Owner la Pinkinetik. Francisc este absolvent al Facultatii de Filosofie, alpinist si fotograf profesionist.

 

Tudor Nastase este designer in cadrul Rusu+Bortun. Pana sa se alature echipei din cadrul agentiei, Tudor a fost art director la Biblos Advertising, Sister&Co si Evoke Design, lucrand pentru clienti precum: E-On Software - Sintact, Eurocheese, Dacia Tours, Bayer - Supradyn, Elevit, Bayer AgroArena, Lasonil; Heineken Group Romania, Bucegi, Harghita, Hategana; Zapp Mobile; Albalact (de Albalact, Fulga); Carpatina, AVmotional, Get Fit Gym, IqAds, Uonline, sau Shukar Collective. Cand are timp, Tudor compune muzica electronica si-si pregateste colectia de haine Evoke.
 

Anca Uscatescu coordoneaza, incepand cu luna octombrie, departamentul de DTP si Postproductie al agentiei din functia de Postproduction Manager. In trecut, Anca a fost Head of DTP la Cohn & Jansen | Ashley & Holmes, lucrand pentru clienti ca: Garanti Bank, Connex, Cosmote, GTS Telecom, Audi, Honda, Fiat, Medicover, Gallaher, Romstal Leasing, La Fantana, National Geographic, Volvo.

 

Anca este absolventa a Facultatii de Fizica si a activat mult timp ca cercetator stiintific. Pe Anca o asteapta acasa fiul Stefan care se pregateste sa dea la facultate si fiica Marta care abia asteapta sa dea la liceu.
 

Alexandra Ionescu este cel mai nou membru al echipei Rusu+Bortun Brand Growers si ocupa functia de Customer Relationship Manager. Alexandra vine de la Leo Burnett, unde a lucrat ca Brand Communication pe conturi importante, printre care Banca Romaneasca, Petrom sau Chevrolet. Alexandra este absolventa a Leo Academy, promotia 2007.

 

"Dincolo de functiile de pe cartile de vizita, dincolo de CV-uri, conturi si alte clisee ale pietei in care traim, ma bucur foarte tare ca in aceste sase luni am cunoscut sau, dupa caz, am re-cunoscut oameni care ma fac sa fiu foarte mandru ca-i am colegi. Cred ca, inainte de orice altceva, competenta se construieste pe valori umane si relatii personale guvernate de bun simt. Speram ca brandurile pe care le crestem sa vorbeasca din cand in cand, articulat si adecvat, despre personalitatea fiecaruia dintre noi", a afirmat Catalin Rusu, Creative Director & Managing Partner la Rusu+Bortun Brand Growers™.

 

Agentia Rusu+Bortun Brand Growers este prima agentie structurata ca o agentie de brand care ofera si servicii de comunicare externa, asumandu-si responsabilitatea pentru intreaga identitate si comunicare a clientului. La sase luni de la lansare, agentia insumeaza o cifra de afaceri de 300.000 de euro.

 

Portofoliul Rusu+Bortun Brand Growers cuprinde clienti precum: Procter & Gamble (Gillette Fusion, Gillette Balkans Talent Cup), Centrofarm, Markit Production (Markit, Greenworks, EcoEnergia), Coca Cola Hellenic (proiecte), Grupul Realitatea Catavencu, Ursus Breweries (proiecte), DTZ Equinox, Acasa Media, Clinica stomatologica Identis, Cratima, Magazinul Conformist, Colocvio, Notting Hill, Silver Bullet Film, Hostway, Millenium Communications (AdPrint, Gala Societatii Civile, Internetics) WebMaker (transfer.ro), Technophar.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTpromo