transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

La mijlocul lunii septembrie 2008, Tchibo Romania, impreuna cu agentia de publicitate ~ Propaganda, au demarat campania Inspira prin gestul tau! Sustine tinerii artisti!, o ~ campanie integrata, cu aroma de cafea, informeaza comunicatul de presa remis ...

Omul din publicitate Schneider Electric - scor record in Topul 100 al celor mai sustenabile corporatii, realizat de Corporate Knights Schneider Electric - scor record in Topul 100 al celor mai sustenabile corporatii, realizat de Corporate Knights

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei si automatizări, a fost recunoscut din nou drept una dintre cele mai sustenabile corporatii din lume, ocupând locul 12 în clasamentul general si prima pozitie în...

citeste mai mult
Omul din PR Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016 Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016

Carrefour a decis, împreună cu partenerii sociali, cresteri salariale pentru 95% dintre angajatii săi de bază din magazine. Decizia, luată împreună cu sindicatele si reprezentantii angajatilor din magazine, face parte din noua strategie...

citeste mai mult
EditorialAnaliza Tradeville: Randamente pozitive in 2016 din active de refugiu si investitii inverse pe bursele de actiuni Analiza Tradeville: Randamente pozitive in 2016 din active de refugiu si investitii inverse pe bursele de actiuni

Într-un an marcat de incertitudine, pe fondul îngrijorărilor legate de China, probabilitatea unui picaj abrupt al burselor de actiuni din Europa si Statele Unite creste pe zi ce trece. Prin urmare, activele de refugiu traditionale precum...

citeste mai mult
Noutati
Sympathyflowers.ro ajuta sufletele indurerate sa onoreze memoria celor dragi trecuti in nefiinta
Un cadou deosebit de rezistent - Guest Post
Inspira prin gestul tau Sustine tinerii artisti - companie derulata de Tchibo si Propaganda

Inspira prin gestul tau Sustine tinerii artisti - companie derulata de Tchibo si Propaganda

La mijlocul lunii septembrie 2008, Tchibo Romania, impreuna cu agentia de publicitate Propaganda, au demarat campania "Inspira prin gestul tau! Sustine tinerii artisti!", o campanie integrata, cu aroma de cafea, informeaza comunicatul de presa remis SMARTpromo, supliment de publicitate & marketing al SMARTfinancial.

In urma pitchului organizat in luna iunie, pentru actiuni de BTL ale marcii, agentia Propaganda a fost desemnata castigatoare. Agentia va asigura pentru portofoliul marcii Tchibo servicii de strategie, creatie, account handling, productie si DTP pentru proiectele dezvoltate pe piata locala.

Campania "Inspira prin gestul tau! Sustine tinerii artisti!" se deruleaza in perioada 15 septembrie 2008 - 15 ianuarie 2009. Obiectivul campaniei il reprezinta consolidarea cafelei Tchibo Exclusive in segementul premium, implicand consumatorii in sustinerea tinerilor artisti din trei domenii diferite: design genti, design de obiecte interioare si fotografie.

"Prin aceasta campanie, Tchibo ii ofera consumatorului posibilitatea sa se implice direct, sa sustina tinerii artisti, prin cumpararea pachetor de cafea participante la promotie. Instrumentul principal de promotie este site-ul campaniei www.inspirapringestultau.ro, conceput pentru o navigare facila, atat pentru consumatori, cat si pentru artistii care vor sa intre in concurs", au mentionat reprezentantii companiei.

Pe de o parte, artistii isi pot inscrie proiectele pe site, iar vizitatorii le pot vota pe cele preferate. In urma votarii proiectelor si a jurizarii specializate, vor fi alesi trei artisti cu cele mai bune trei proiecte, aferente celor trei domenii. Acestia vor primi din partea Tchibo Romania atat suport financiar pentru realizarea proiectelor, cat si vizibilitate si posibilitatea de afirmare.

Pachetele participante la promotie sunt: Tchibo Exclusive 500g, Tchibo Exclusive 250g, Tchibo Exclusive Decaf 250g, Tchibo Exclusive Instant 100g si Tchibo Exclusive Instant Decaf 100g.

Acestea au aplicate stickere specifice. Odata cumparat pachetul, consumatorul gaseste pe sticker un cod unic, cu care se poate inscrie la promotie prin SMS sau pe site-ul campaniei www.inspirapringestultau.ro, alegand un domeniu anume. In urma tragerii la sorti, consumatorii care au trimis codurile pot fi fericitii castigatori a creatiilor originale realizate chiar de artistii finalisti.

"Se spune ca daca vrei sa schimbi viitorul, trebuie sa incepi de azi. Iar noi am inceput! Cultura Tchibo este caracterizata prin orientarea catre consumator, disciplina si spirit antreprenorial. Prin intermediul acestei campanii, consumatorii vor avea ocazia sa se implice intr-o calatorie incredibila, cu premii inedite, care le vor da posibilitatea tinerilor artisti sa-si puna in practica proiectele la care viseaza. In felul acesta imaginea companiei noastre devine mai complexa, trecind de la o companie internationala de cafea, la una matura preocupata de activitati de responsabilitate sociala pe piata romaneasca", a declarat Monica Radulescu, Marketing Director Tchibo.

"Ne-a stimulat foarte tare aceasta campanie. Ni s-a parut o tema provocatoare, iar asocierea cu brandul Tchibo ni s-a parut fireasca - o cafea care te inspira! Procesul de dezvoltare al campaniei a implicat o echipa destul de larga, dar a fost fun, pentru ca toata lumea venea cu idei", a adaugat Sonia Vlad, Account Director al agentiei Propaganda.

Promotia "Inspira prin gestul tau! Sustine tinerii artisti!" va fi puternic promovata la nivel national, atat in mediile clasice, cat si cele neconventionale: presa, TV, Internet, actiuni BTL .

Echipa Tchibo: Monica Radulescu - Marketing Director, Carla Zgripcea - Brand Manager, Carmen Oprea - Brand Manager, Irina Dumitru - Trade Marketing Coordinator. Echipa Propaganda: Madalina Oanta - Client Service Director, Sonia Vlad - Account Director, Miruna Pop - Account Manager, Cristina Tudor - Account Manager, Miriam Ivanescu - Account Executive, Andrei Tudorache - Account Executive Junior.

De mai bine de 55 de ani, Tchibo este un simbol al pasiunii pentru cafea si al inovatiei. Bazele companiei au fost puse in 1949, atunci cand oamenii de afaceri Max Herz si Carl Tchilling-Hiryan au venit cu o idee ce a revolutionat piata cafelei. Scanteia de la care a pornit totul a fost conceptul inovator de a trimite cafea proaspat prajita prin posta. Prin alaturarea primelor silabe ale cuvintelor "Tchilling" si "Bohne" (bob, in germana), a fost obtinut apoi numele uneia dintre cele mai de succes companii germane din lume.

In prezent, Tchibo International ocupa locul 4 in topul celor mai mari producatori de cafea din lume si este lider pe piata de cafea prajita in Germania, Austria, Polonia si Cehia. Thibo a intrat pe piata romaneasca in 2001 si de atunci si-a extins sistematic gama de produse. Consumatorii romani cunosc marca Tchibo prin prisma brandurilor:Tchibo, Davidoff si Eduscho, acoperind in acest fel toate segmentele si gusturile consumatorilor.

Infiintata in 2003, Propaganda pune in slujba clientilor si marcilor pentru care lucreaza trei principii care stau la baza viziunii si dezvoltarii agentiei - marketing creativ, solutii reale de comunicare si pragmatism. Printre clientii agentiei se numara: Napolact, Napoca, Dots, Credit Europe Leasing, Lasselsberger (Cesarom & Sanex), Bere Azuga, Radio Guerrilla, Spicul, Centre Ville, Terapia Ranbaxy, Kia Motors, Coty Cosmetics, Bursa de Valori Bucuresti.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTpromo