
Coliva traditionala - oricand este necesara
Nu toata lumea se pricepe la gatit, mai ales cand este vorba despre retete nu tocmai uzuale, asa cum este coliva traditionala. In plus, timpul a devenit o mare problema pentru noi toti, mai ales in mediul urban. Se stie cat de agitata este viata in Bucuresti, cele mai multe familii avand timpul extrem de limitat, totul atent programat. Cat este nevoie de coliva pentru o slujba de pomerie, pentru Sarbatori sau pentru orice alt moment in plan religios, se poate alege solutia ideala: sa comanzi coliva de la o firma specializata in prepararea acestui aliment traditional romanesc.
Pentru comanda coliva este suficient un apel telefonic in care sa se precizeze exact ce produse se doresc si in ce moment. Coliva traditionala poate fi realizata doar la comanda, pentru a fi mereu proaspata. Pretul variaza in functie de cantitatea dorita. Coliva se poate oferi pe platouri (1 kg, 1,5 kg sau 2 kg) ori in caserole sau chiar la pahar de plastic de 150 de grame. Se pot comanda produsele in mai multe combinatii, evident, in functie de ceea ce se doreste si ceea ce este necesar.
Pentru ca orice produse sunt realizate doar la comanda, clientul are posibilitatea de a alege modul in care sa fie ornata coliva - cu nuca de cocos sau cu biscuiti. Produsele sunt realizate dupa o retea traditionala, cu ingrediente simple si naturale: arpacas, nuca prajita, zahar, coaja rasa de lamaie, esente de rom si vanilie. De asemenea, la ornare se utilizeaza cacao si diverse sortimente de bomboane.
Toate variantele de coliva traditionala Bucuresti sunt realizate cu multa grija, cu ingrediente de calitate, de catre personal calificat. Totul este facut la nivel profesional: unitatea de productie este autorizata in conformitate cu legislatia in vigoare in tara noastra. Este respectata igiena, sunt respectate toate normele de siguranta alimentara. Firma detine certificate in acest sens si poate oferi alaturi de produse declaratie de conformitate - necesara de obicei clientilor care fac parastasul intr-un restaurant sau in alta unitate de alimentatie publica.
Alaturi de coliva traditionala se mai pot comanda si alte produse ce vor fi de asemenea realizate special, din ingrediente proaspete: prescura, colac cruce, arhanghel, covrig cu susan si alte produse de panificatie utilizate de obicei in procesiunile religioase crestine in tara noastra.