transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Teamshare, platforma de e-commerce B2B & B2C, si Frisbo, primul furnizor de ~ servicii complete de e-fulfillment la nivel local, au preluat gestionarea vânzărilor online ~ Cameleonia.ro, unicul reprezentant în România al atelierului ...

Omul din publicitate Schneider Electric - scor record in Topul 100 al celor mai sustenabile corporatii, realizat de Corporate Knights Schneider Electric - scor record in Topul 100 al celor mai sustenabile corporatii, realizat de Corporate Knights

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei si automatizări, a fost recunoscut din nou drept una dintre cele mai sustenabile corporatii din lume, ocupând locul 12 în clasamentul general si prima pozitie în...

citeste mai mult
Omul din PR Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016 Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016

Carrefour a decis, împreună cu partenerii sociali, cresteri salariale pentru 95% dintre angajatii săi de bază din magazine. Decizia, luată împreună cu sindicatele si reprezentantii angajatilor din magazine, face parte din noua strategie...

citeste mai mult
EditorialAnaliza Tradeville: Randamente pozitive in 2016 din active de refugiu si investitii inverse pe bursele de actiuni Analiza Tradeville: Randamente pozitive in 2016 din active de refugiu si investitii inverse pe bursele de actiuni

Într-un an marcat de incertitudine, pe fondul îngrijorărilor legate de China, probabilitatea unui picaj abrupt al burselor de actiuni din Europa si Statele Unite creste pe zi ce trece. Prin urmare, activele de refugiu traditionale precum...

citeste mai mult
Noutati
Sympathyflowers.ro ajuta sufletele indurerate sa onoreze memoria celor dragi trecuti in nefiinta
Un cadou deosebit de rezistent - Guest Post
Cameleonia.ro, magazin de ceramica spaniola pictata manual, incepe vanzarea online prin Teamshare si Frisbo

Cameleonia.ro, magazin de ceramica spaniola pictata manual, incepe vanzarea online prin Teamshare si Frisbo

Teamshare, platforma de e-commerce B2B & B2C, si Frisbo, primul furnizor de servicii complete de e-fulfillment la nivel local, au preluat gestionarea vânzărilor online Cameleonia.ro, unicul reprezentant în România al atelierului spaniol de ceramică pictată manual Artelux.

În urma acestui parteneriat, Cameleonia se va axa pe marketing si product management, în timp ce Frisbo va asigura partea de logistică, iar Teamshare se va ocupa de integrarea platformei e-commerce pentru un sistem complet de comert electronic, fiind integrat cu plata online si marketplace-uri.

Cameleonia, comerciant de ceramică spaniolă pictată manual, a devenit primul client comun integrat Teamshare si Frisbo. Compania este unic reprezentant în România al atelierului Artelux, specializat în realizarea unor decoruri de faiantă personalizată, pictată de mesteri artizani spanioli cu tehnici vechi de peste 500 de ani.

”Magazinul online Cameleonia.ro va fi integrat cu Frisbo prin ERP-ul (Enterprise Resource Planning) Socrate. Comenzile vor fi inserate în sistemul ERP cloud, alături de clienti, iar Frisbo facturează în numele Cameleonia. Tot noi generăm AWB-ul - documentul care contine datele de identificare a expedierii - si pregătim coletul pentru a fi ridicat de curier”, explică Bogdan Colceriu, CEO Frisbo.

Integrarea magazinului online prin intermediul platformei Teamshare asigură un sistem complet de comert electronic, ce permite în timp real gestiunea de stocuri, preturi sau proces de facturare.

”Efectele implementării unei platforme integrate de e-commerce sunt majore si se observă în toate departamentele companiei, de la omul de vânzare sau departamentul de call center, la financiar si firma de curierat. Astfel, prin intermediul acestei solutii, întregul proces se simplifică simtitor. În câteva minute, comanda este confirmată, factura este procesată, se emite AWB-ul, iar pachetul poate pleca în aceeasi zi către client. Asta în conditiile în care toate procesele sunt automate si nu mai este necesară inteventia operatorului uman decât pentru a ambala pachetul scos la livrare”, declară si Marius Panait, Managing Partner Entelion Software, compania ce dezvoltă platforma Teamshare.

Potrivit reprezentantilor Cameleonia, în urma integrării cu Teamshare si Frisbo, compania se va concentra 100% pe partea de management, marketare si pozitionare a produselor comercializate, unicat în România.

”Decizia de a externaliza zona de e-commece a fost firească. stim cât de important este să lucrezi cu profesionisti, să le permiti să facă ce stiu mai bine. Acesta este principiul după care functionează si Cameleonia. Avem încredere totală în expertiza Frisbo si Teamshare, ne cunosc business-ul, specificul si nevoile. Mai mult, decizia de a externaliza e-commerce-ul, respectiv logistica, va avea impact pozitiv inclusiv la nivel de costuri operationale, care mă astept să scadă cu aproximativ 30% în decurs de câteva luni”, declară, la randul său, Dragos Antonache, General Manager Cameleonia.

Teamshare este o platformă de e-commerce integrată cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP, care se adresează atât clientilor business to business, cât si business to consumer. Platforma este folosită în prezent de peste 200 de clienti din România si tări ca Marea Britanie, Franta, Austria sau Rusia. Teamshare este dezvoltată de Entelion Software, companie cu capital 100% autohton, prezentă pe piata din România din 2003.

Frisbo este prima platformă de e-fulfillment de pe piata locală, lansată la începutul lui 2014 de Okian, unul dintre principalii comercianti de carte din România, cu o investitie de 500.000 de euro.

E-fulfillment este serviciul prin care un operator preia tot procesul de onorare a comenzilor în numele unui magazin online, de la depozitare, la preluare de comenzi, împachetare si livrare sau chiar gestionare website, bazându-se pe sisteme cloud de gestiune, raportare si urmărire a comenzilor. Cu sediul central în Brasov, Frisbo detine o infrastructură de 1.400 de metri pătrati din care îsi propune să deservească mai multe magazine online.

Cameleonia a fost dezvoltată de Sogardi Consulting, companie de consultantă înfiintată în anul 2003 pentru a aduce în România companii si produse spaniole de top. Ca unic reprezentant în România al atelierului Artelux, compania comercializează atât online, cât si în showroom, decoruri de faiantă personalizată, pictată manual de mesteri artizani spanioli cu tehnici vechi de peste 500 de ani.

Cititi mai multe articole din arhiva SMARTpromo